Naam op mok

Je naam op mokken drukken is een veelgebruikte manier om reclame te maken, maar het verveelt nooit. Elke nieuwe mok met aparte kleuren, een originele tekst, of een opvallend lettertype, zijn een aangename verrassing. Het is een efficiënte en voordelige manier om de aandacht te trekken. Mokken worden zo vaak gebruikt, dat de opdruk, onbewust, in het geheugen blijft hangen. Vaak ook bewust natuurlijk, als de situatie dat verlangt. Belangrijk is dat jouw logo of bedrijfsnaam een vertrouwd beeld worden. Wat voor andere relatiegeschenken je ook geeft, zorg ervoor ook altijd bedrukte mokken in voorraad te hebben. Lees hieronder verder over een naam op mok.

Bekijk hier de mokken ->

Naam op mok.

Naam op mokMokken zijn een neutraal cadeau, in die zin dat je ze werkelijk aan iedereen kunt geven. Kinderen houden er net zoveel van als volwassenen om ze cadeau te krijgen. Vaak heeft ieder gezinslid ook een beetje zijn of haar eigen mok. Zelfs als de mok al jaren kapot is, weet iemand nog wat er opstond. Dat kan zomaar jouw naam zijn, en is dus bijzonder goed voor je naamsbekendheid. Ook in de bedrijfskantine mogen mokken met je naam erop aanwezig zijn. Je personeel krijgt er soms één, bijvoorbeeld na een gesprek. Er zijn allerlei gelegenheden waarbij je zou willen dat je een mok met naam erop bij de hand had, dus zorg ervoor nooit zonder te zitten.

Naammok als relatiegeschenk.

Een mok als relatiegeschenk is prima. Hoewel de mok met naam erop bij veel gelegenheden weggegeven kan worden, is hij ook als relatiegeschenk geschikt. Er zijn de simpele modellen, die sowieso effectief zijn, en er zijn de grappige ontwerpen. Dat kunnen bijvoorbeeld mokken zijn met een lepeltje eraan, of met een gebreid hesje aan, om de drank warm te houden. Er worden telkens weer nieuwe ontwerpen bedacht, dus wees daar alert op. Zo heb je telkens een leuk en origineel cadeautje voor je contacten. Natuurlijk kun je een mok ook vullen met snoepgoed of chocolaatjes, afgedekt met doorzichtig folie. Dat is echt een leuk cadeau, helemaal als jouw naam erop staat.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]