Mokken met namen

Een gepersonaliseerde mok voor elke dag. Lijkt het je wat om mokken met namen te maken?
Iedereen kent die momenten waarop er gezocht moet worden naar het perfecte cadeau, en bovenal moet het ook nog eens persoonlijk zijn. Een hele sleur die we moeten doormaken en elke tip is welkom. Vraag aan een man en over het algemeen mag je een hele praktische oplossing verwachten, een vrouw gaat het vaak eerder gevoelig en persoonlijk verwachten. Er zijn natuurlijk altijd ook oplossingen die de gulden middenweg vormen zoals een gepersonaliseerde mok. Lees hieronder verder over het maken van mokken met namen.

Bekijk hier de mokken ->

Leuk, origineel EN handig!

Wie heeft er nu niet graag een bakje koffie in de ochtend om de werkdag te doorkomen? Of je nu graag thee drinkt, koffie of zelfs een warme choco het gaat allemaal in dezelfde mok. Het is dus ook heel leuk want je hoeft er niet veel tijd en moeite in te steken en bovenal is het zeer budgetvriendelijk.

Mokken met namen, eindeloze hoeveelheid mogelijkheden:

Mokken met namenMaar wat kan je nu zoal met een gepersonaliseerde mok? Tegenwoordig zijn de mogelijkheden onuitputbaar. Van je eigen gezinsfoto of naam tot de favoriete zanger van je dochter het kan allemaal. Op elk moment van het jaar al is het kerstmis, valentijn, verjaardagen of gewoon omdat je er zin in had. Het is ook in een vingerknip gemaakt. Het is mogelijk om het online te bestellen. Je kiest een leuke foto en een paar dagen later staat hij aan je deur.

Maar wil je de creatievelingen in het gezin bezighouden kun je je mok ook zelf maken. Er staan heel veel leuke en gezellige knutselmogelijkheden op het internet waardoor je je geen seconde vervelen zal. En misschien ook nog eens wat welverdiende rust op te doen maar dat kan ik natuurlijk niet beloven met een paar kleine bengels!

Mok met een foto

Indien je een mok wilt met je leukste gezinsfoto kun je deze online uploaden en op de gewenste plek plaatsen waarna deze voor jou word klaargestoomd. Het is leuk, origineel en brengt een persoonlijke toets toe aan je dagelijkse leven.

Mok met een tekst of naam

Je kan het natuurlijk ook gewoon laten bedrukken met een leuke tekst of naam. Een mooie manier om te laten zien hoe graag je je papa of mama ziet, je vriendin of je mag jezelf ook natuurlijk altijd hierop trakteren!

Tip: Mok met naam maken.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]