Mokken bedrukken

Mokken zijn het ideale geschenkje voor eender welke gelegenheid, of die nu privé of zakelijk is. Natuurlijk is een mok kopen op zich helemaal niet moeilijk, maar er een origineel cadeautje van maken vraagt al wat meer creativiteit. Lees hieronder verder over mokken bedrukken.

Bekijk hier de mokken ->

Mokken bedrukken met eigen design!

Als je een familielid, vriend of vriendin of een collega een plezier wil doen op diens verjaardag of een andere feestdag of gelegenheid, dan is een bedrukte mok ideaal. Maar ook als zakelijk geschenk kan zo’n mok perfect zijn. Wat de mogelijkheden zijn van het bedrukken van een mok, is een vraag die beantwoord moet worden!

Een bedrukte mok als cadeautje

Mokken bedrukkenOf het nu gaat om een verjaardag, Kerstmis of een andere speciale dag, een leuk, bruikbaar en persoonlijk cadeautje is altijd handig. Een mok is daar het perfecte voorbeeld van; niet alleen is het een praktisch geschenkje, het kan ook volledig gepersonaliseerd worden voor de ontvanger.

Zo kan je een grote koffiemok laten bedrukken met de naam van de jarige, of op de mok een foto plaatsen van die persoon. Ook is het een goed idee om een tekstje te laten zetten op de mok. Op de manier kan de ontvanger keer op keer een gepersonaliseerde mok gebruiken als hij of zij een kop koffie of thee wil drinken!

Een bedrukte mok als relatiegeschenk

Natuurlijk kan een mok met foto of naam ook zijn nut bewijzen binnen de bedrijfswereld. Wil je de band met een klant of leverancier versterken, dan kan dat door een persoonlijke koffiemok te geven als relatiegeschenk. Ook is het mogelijk om op een beurs of ander zakelijk evenement koffiemokken uit te delen als souvenirtje voor geïnteresseerden en nieuwe klanten.

Op die manier wordt het ijs meteen gebroken, en dat zal zowel de verstandhouding met de klant of leverancier, als het succes van je bedrijf alleen maar ten goede komen. Een persoonlijk relatiegeschenkje wordt zo al snel een middel om méér uit je band met klanten te halen!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]