Mok met naam en foto

Een mok is al heel wat decennia hip. Hoe zou dat toch komen? Het antwoord ligt voor de hand. Een mok is sterk, ligt goed in de hand en je krijgt lekker véél in een mok. Een mok wordt voor allerlei drankjes gebruikt: koffie, chocolademelk, soep of thee. Sommigen vinden het zelfs leuk om er frisdrank uit te drinken. Daarom is een mok met naam en foto een heel fijn en gepersonaliseerd geschenk. Lees hieronder verder over het maken van een mok met naam en foto.

Bekijk hier de mokken ->

Mok met naam en foto bedrukken?

Mok met naam en fotoJe hebt waarschijnlijk nog ergens een foto in je archief die je vereeuwigd wilt zien. Het is gewoon zonde dat die mooie foto aan niemand getoond wordt. Laat hem op een mok bedrukken en plots heeft niet alleen de eigenaar van de mok, maar ook iedereen in zijn of haar omgeving er plezier van. Combineer deze met de naam van de eigenaar van de mok en je mok is helemaal top!

Denk bijvoorbeeld aan die foto van dat ene mooie vakantie-moment. Of laat je mok bedrukken met een foto van je kleinkinderen. Of wat dacht je van de foto van de droomauto van je echtgenoot? Het is een mooie verrassing om een persoonlijke foto te geven die op een mok gedrukt staat. Je mok zal niet zomaar in de kast gezet worden, waar die niet meer uit komt. Neen, jouw mok zal dagdagelijks gebruikt worden, zoveel het maar kan. Daar doe je het toch voor?

Een uniek cadeau is een bedrukte mok!

Een mok met naam en foto laten bedrukken kost echt niet veel. Voor enkele Euro’s heb je al een heel mooi cadeau. Verras iemand uit je vriendenkring, je gezin of je ouders met een leuke mok. Dit kan voor elke gelegenheid: verjaardag, Nieuwjaar of jubileum bijvoorbeeld.

Een mok kun je al laten bedrukken vanaf kleine oplagen. Je hoeft dus niet meer geld uit te geven dan je nodig vindt. Je krijgt je bestelling heel snel thuis geleverd zodat je snel van je mooie mok kunt genieten.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]