Mok met naam bedrukken

Niets is leuker dan een persoonlijk cadeautje ontvangen dat speciaal voor jou is ontworpen. Een mok bijvoorbeeld! Laat een mok naar keuze bedrukken met een naam, een foto of een tekst en geef het cadeau aan een vriend of familielid. Lees hieronder meer over een mok met naam bedrukken.

Bekijk hier de mokken welke bedrukt kunnen worden ->

Mok met naam bedrukken?

Mok met naam bedrukkenEen bakje koffie, thee of chocolademelk is pas echt genieten als je het drinkt uit een gepersonaliseerde mok, die ook nog eens heel origineel is. Een mok met een naam is al jaren het typische cadeautje die je geeft aan iemand om te laten zien dat je echt om diegene geeft. Bijvoorbeeld met een verjaardag, sinterklaas of kerst. Is een koppel zoveel jaar getrouwd? Heel leuk is om een mok te bestellen met hun namen en eventueel een foto erop. Bij Vader- of Moederdag (als Vaderdag cadeau of Moederdag cadeau) kan je je ouders ook blij maken met een mok, of als er een baby is geboren is het ook leuk om als kraamcadeautje een mok te geven aan de ouders met de naam van de baby. Run je een bedrijf? Een manier om klanten je bedrijf niet snel te laten vergeten is om na een gesprek een mok te overhandigen waar het logo van het bedrijf opstaat, en eventueel het telefoonnummer. Zo denken ze iedere keer dat ze uit die mok drinken terug aan het gesprek en is het een grote kans dat ze zaken met je willen doen.

Een voorbeeldsite waar je zo’n mok kunt bestellen is PrachtigKado.nl. Bij deze site krijg je een praktische mok met een groot oor en een tekst die nooit vervaagd, hoe vaak je hem ook in de vaatwasser doet. Kies een leuke mok uit, personaliseer het door je eigen tekst, lettertype, achtergrondkleur, en eventueel een foto te kiezen en bestel het voor een vriendelijk prijsje. Hoe meer mokken je besteld, hoe lager de prijs. De mokken zijn van goede kwaliteit en zijn makkelijk schoon te maken.

Dus doe iemand een plezier en bestel een mok met naam!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]