Mok met naam

Het is zondagochtend, 10 uur. Je opent je ogen en kijkt naar buiten. De zon schijnt, het is best lekker weer. Je gaat naar de keuken en zet een heerlijke pot koffie. Ondertussen maak je een mooi plekje klaar in de tuin, in de zon. Vervolgens pak je je mok met eigen naam erop. Daar schenk je wat koffie in en je gaat zitten. Wat is dit genieten zeg! Koffie is toch lekkerder uit een mok met eigen naam erop? Of stel je voor dat je op kantoor zit. Het is bijna half elf ‘s ochtends, en je gaat even koffiepauze halen. Je schenkt je mok met eigen naam erop vol en geniet ervan met volle teugen. Lees hieronder verder over het maken van een mok met naam.

Bekijk hier de naammokken ->

Mok met naam bedrukken?

Een mok met eigen naam erop is iets wat je overal wel ziet. Het is bijvoorbeeld echt een kantoor

Mok met naam
Mok met naam

ding. Op kantoor kunnen mensen op die manier onderscheiden van wie welke mok is. Zo kunnen zij lekker met een gerust hart thee, koffie of bijvoorbeeld soep uit hun eigen mok drinken.
Een mok met eigen naam op de werkvloer is iets wat soms door de werknemer zelf wordt gekocht, maar vaak ook door de werkgever. Door mokken met de namen van je werknemers erop te bestellen, laat je als werkgever zien dat je echt persoonlijk bezig bent met je werknemers. Dit zullen alle werknemers zeker waarderen.

Ook in de thuissituatie is een mok met eigen naam erop leuk. En natuurlijk ook ontzettend handig. Doe jezelf of een ander bijvoorbeeld zo’n leuke mok met naam erop cadeau.

Over het algemeen worden mokken met naam erop zeer gewaardeerd als cadeau. Het is allereerst een heel persoonlijk cadeau. Daarnaast is het een handig item dat iedereen wel kan gebruiken. Of je nu koffie of thee drinkt. Of zelfs water. Daarnaast is het ook een duurzaam cadeau: je kan er lange tijd van genieten. En natuurlijk van wat erin zit!

Mokken zijn te maken via:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]