Mok met foto

Een mok met bedrukt met jouw favoriete foto.
Wat is er nu leuker dan een mok bedrukt met een leuke, bijzondere foto. Een foto van jouw geliefde collega die helaas afscheid gaat nemen, een foto van je eerste kleinkind of een foto van jouw favoriete huisdier. Alles kan. Maak een leuke foto of kies er eentje uit je fotobibliotheek en laat deze door ons op een duurzame keramische mok bedrukken. Een heel persoonlijk en origineel kado waar iedereen heel blij mee is en lang plezier van zal hebben. Of je de mok nu gebruikt voor je dagelijkse kopjes koffie of als pennenhouder op je bureau, alles is mogelijk.

Bekijk hier de mokken ->

Mok met foto, veel mogelijkheden!

Mok met foto
Mok met foto bij PrachtigKado.nl

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden voor het afdrukken van een mok met foto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een relatiegeschenk of een origineel kerstkado? Al jouw klanten met een eigen mok waar een foto op staat van jouw bedrijf of van je collega’s. Zo is je bedrijfsfoto dagelijks te zien bij al je relaties. Mooie en gratis reclame ook nog, want je bedrijf blijft letterlijk en figuurlijk in beeld. Natuurlijk is het mogelijk om ook bedrijfsgegevens op de mok te bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers. Ze staan je graag te woord. Kijk op onze site naar de openingstijden.

Prijs van opdrukken is all-inclusive

Wil je een mok of meerdere mokken laten bedrukken? Kies dan allereerst een mok die je mooi vindt en bij je past. Je betaalt alleen de kosten van de mok. Hoe meer mokken je bestelt, hoe lager de kosten uiteraard.

Meer informatie over een mok met foto?

Wil jij meer informatie over het bedrukken van mokken met je favoriete foto? Kijk dan snel op mokmetnaam.nl. Naast alle informatie over prijzen en de levertijden, vind je ook leuke ideetjes en tips om jouw favoriete mok te ontwerpen. Of je dit nu alleen met een foto doet, of ook met het bedrukken van een leuke of informatieve tekst.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]