Mok bedrukken

Wil jij unieke mokken die perfect bij jouw interieur passen? Mokken vinden die perfect matchen kunnen weleens lastig te vinden zijn. In (woon)winkels ben je toch beperkt tot de bestaande collectie. Laat je niet ontmoedigen, maar ga zelf aan de slag. Ontwerp zelf de mooiste mokken online. Ga mokken bedrukken met printjes, motiefjes, afbeeldingen en tekst die precies bij jouw interieur passen. Zo kun je zelf de perfecte mokken voor jouw interieur ontwerpen. Daarnaast biedt deze optie ook genoeg mogelijkheden om leuke cadeaus te maken. Lees gauw verder en zie hoe eenvoudig het is om zelf mokken te ontwerpen.

Bekijk hier de mokken ->

Mok bedrukken?

Hoe het werkt
Je kunt als eerste de gewenste mok kiezen. Wil je een robuuste mok, koffiemok, espressomok of Mok bedrukkendrinkbeker? Je hebt genoeg keuze in het vinden van het geschikte formaat mok. Vervolgens kun je de kleuren van de mok aanpassen. Welke kleur past het beste bij de mok of bij de rest van het ontwerp? De volgende stap is namelijk het toevoegen van foto’s en tekst. Je kunt jouw eigen foto’s uploaden of afbeeldingen kiezen. Je kunt de foto’s in het vierkant laten bedrukken op de mok, of rondom laten bedrukken. Voeg vervolgens een mooie tekst toe en je hebt een unieke mok.

Inspiratie
Weet je niet precies welke foto of tekst je moet kiezen? Er zijn genoeg mogelijkheden waarmee je in een handomdraai de perfecte mok ontwerpt. Voor een cadeau voor opa en oma is het bijvoorbeeld erg leuk om een foto van de kleinkinderen op de mok te bedrukken. Voor een goede vriend(in) kan een persoonlijke tekst op de mok een goede optie zijn en een leuke vakantiefoto is voor jouw familie altijd een goed idee.

Een mok bedrukken is erg eenvoudig en biedt je enorm veel mogelijkheden. Zo kun je een mok op maat creƫren dat perfect bij jouw interieur past of een uniek en persoonlijk cadeau ontwerpen.

Mokken bedrukken?

Het is zondagmorgen, 10 uur in de ochtend. Je kijkt even uit het raam en ziet dat het zonnetje al Mok bedrukkenlekker schijnt. Met een heerlijk ontspannen gevoel loop je naar beneden toe. Je doet de tuindeur open en begint een lekkere pot koffie te zetten. Op een gegeven moment is de koffie klaar. Wat een heerlijke warme lucht! Nadat je je plekje in de tuin hebt klaar gemaakt, en je krantje er hebt neer gelegd, schenk je de koffie in een mok. Maar niet zomaar een mok. Jouw mok! Een mok met een opdruk die jij hebt gekozen. Je kijkt naar de leuke opdruk, glimlacht even en neemt een heerlijke slok van de warme drank. Wat is dit genieten zeg.

Een mok met opdruk is altijd erg leuk om te hebben. Het is iets wat echt van jou is. Je kan een mok bedrukken met van alles en nog wat. Hieronder bijvoorbeeld wat leuke tips.

Heb jij een huisdier waar je echt helemaal gek op bent? Maak dan een foto van het beestje, en laat dat op de mok drukken. Zo is het beestje altijd bij jou, zelfs wanneer het ooit een keer komt te overlijden.

Heb jij kinderen of kleinkinderen waar je veel van houdt? Dan kun je er ook voor kiezen om een foto van die kids erop te zetten. Dat zal altijd een flinke lach op je gezicht toveren.

Wat natuurlijk ook gewoon kan is een naam. Jouw naam! Of bijvoorbeeld de naam van een vriend, vriendin, kennis of familielid. Dit kun je dan doen wanneer je de mok bijvoorbeeld cadeau doet.

Als je mokken wil gebruiken voor bedrijfspromotie kan dat natuurlijk ook. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een logo op een mok te drukken, of bijvoorbeeld de naam van het bedrijf. Of de URL naar de bedrijfswebsite. Uiteindelijk kun je heel veel kanten op en dat is juist wat het zo leuk maakt om een mok te laten bedrukken.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]