Mok bedrukken met tekst

Een mok is al sinds heel wat jaren populair voor diverse dranken. Koffie, thee, soep of chocolademelk: hiervoor is het vrij normaal dat we een mok gebruiken. Een mok bedrukken met tekst en die cadeau geven is dan ook een heel goed idee!

Als bedrijf kun je bijvoorbeeld voor je medewerkers een persoonlijk mok laten bedrukken met tekst. Je laat er hun naam samen met jouw firmanaam op drukken. Dit kan perfect. Of wil je voor je klanten een mooie mok met een passende tekst? Zo geef je op een stijlvolle manier een unieke boodschap.

Bekijk hier de mokken ->

Mok bedrukken met tekst?

Mok bedrukken met tekst
Mok bedrukken met tekst

Of wil je iemand uit je omgeving verrassen? Ook daarvoor is een mok met tekst heel leuk. Er zijn gelegenheden genoeg waarbij je een mok met tekst kunt cadeau geven: verjaardag, jubileum, huwelijk, geboorte of gewoon zomaar. Kies een mooie tekst en je mag er zeker van zijn dat jouw mok nog heel wat jaren zal meegaan.

Je kunt kiezen uit talloze modellen van mokken. Zo bestaan er bijvoorbeeld mokken speciaal ontworpen voor senseo of café latte. Of je wilt een bierpul mok? Ook dat kan! En wat denk je van een magische mok. Dit is een mok die er gewoon zwart uitziet. Maar wanneer je er warme dranken in serveert, komt de opdruk te voorschijn. Zo zijn er nog een heleboel ontwerpen van bekers waaruit je kunt kiezen.

Wat kies je als opdruk? Dat maakt niet uit. Je kunt kiezen voor één woord, een spreuk of een heel lange tekst. Jij kiest ook waar precies de tekst moet komen. Wil je deze vooraan op de beker? Of liever achteraan speciaal voor linkshandigen? Of heb je de tekst graag helemaal rondom de mok? Jouw tekst komt waar je het ook maar wilt.

Het bestellen van een mok met tekst duurt slechts enkele ogenblikken. Met een paar muisklikken heb je je mok ontworpen en de bestelling geplaatst. Ze wordt onmiddellijk vervaardigd en snel bij jou geleverd.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]