Mok bedrukken goedkoop

Het is weer eens maandag morgen. Je wekker gaat weer veel te vroeg, je moet helaas naar je werk. Of je studie. Je stapt rustig uit bed, doucht, en loopt vervolgens met een licht humeurtje naar de keuken. Daar zet je een lekkere pot warme koffie voor jezelf. Genieten! Het humeurtje wordt al iets minder. Je schenkt de heerlijke warme drank (thee, koffie of bijvoorbeeld soep) in een mok. En niet zomaar een mok: het is jouw mok! Jouw persoonlijke mok, met een opdruk erop die voor jou typerend is. Een mok met persoonlijke opdruk is iets wat momenteel erg populair is als cadeau. Tegenwoordig zie je ze dan ook overal. Hieronder wat leuke idee├źn voor het bedrukken van een mok. Lees hieronder verder over het bedrukken van een goedkope mok.

Bekijk hier de mokken ->

Mok bedrukken goedkoop.

Mok bedrukken goedkoopStel je eens voor; je bent moeder of oma. Of je kent iemand die dat is. Geef jezelf of diegene dan bijvoorbeeld een mok cadeau, met daarop een foto gedrukt van de kleinkinderen of kinderen. Zo heb je je dierbaren altijd bij je. Dit is toch fantastisch? Iedere keer als jij een mok thee of koffie drinkt, denk je weer even aan je lieve familie en geniet je extra!

Ook kun je ervoor kiezen om een mok te laten bedrukken met een geliefd huisdier. De meeste mensen hebben namelijk wel een huisdier waar ze helemaal gek op zijn of waren. Dit kan een konijn zijn, een cavia, een hond of een kat.

Wat je natuurlijk ook kan doen, is mokken bedrukken met als doel het maken van reclame voor je bedrijf of onderneming. Laat in dat geval het logo van je bedrijf op de mokken drukken, of bijvoorbeeld de naam van je onderneming. Vervolgens kun je de mokken dan uitdelen op bepaalde evenementen waar je als bedrijf aan deelneemt. Dit kunnen beurzen zijn, in house dagen, of bijvoorbeeld conferenties.

Goedkope mok bedrukken? Maar waar?

Het fijne van het bedrukken van mokken is dat het erg goedkoop is. Je hebt dus een ontzettend leuk cadeau voor een ander of jezelf, tegen een hele lage prijs! Maar waar kan je goedkoop een mooie mok bedrukken? Bekijk hieronder enkele webshops:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]