Koffiemok met naam

Ken je dat? Uit de ene mok smaakt de koffie beter dan de andere? Een goede koffiemok kan jouw koffiemomentje extra speciaal maken. Wil jij een echte lekkere beker voor de koffie? Ontwerp deze dan zelf online. Je kunt eenvoudig de mooiste koffiemokken zelf ontwerpen. Op deze manier kun je mokken ontwerpen die perfect bij jouw interieur passen, maar ook unieke en persoonlijke cadeaus ontwikkelen of promotiemateriaal op maat voor jouw bedrijf. Lees hieronder verder over het maken van een koffiemok met naam.

Bekijk hier de mokken ->

Koffiemok met naam.

Een bijzonder cadeau
Koffiemok met naamWil jij iemand goed verrassen met een origineel cadeau? Dan is een zelfontworpen koffiemok bij uitstek de perfecte optie. Op deze manier kun je een cadeau ontwikkelen die perfect bij de jarige of het jubileum past. Je hebt de volledige vrijheid in het ontwerpen en kunt werkelijk alles aanpassen. Upload bijvoorbeeld een vakantiefoto van de kinderen en druk deze af op de mok. Zo heb je een perfect cadeau voor opa en oma. Naast foto’s, kun je ook teksten toevoegen. Hierdoor kun je leuke naammokken ontwerpen. Een persoonlijk cadeau? Deze maak je eenvoudig zelf online.

Voor op het werk
Verras jouw werknemers of collega’s met unieke koffiemokken. Het koffiemoment is toch een typisch moment op de werkvloer, een moment dat collega’s bindt en zaken doet bespreken op een luchtige manier.. Met unieke koffiemokken op maat, maak je dit moment extra speciaal. Je kunt bijvoorbeeld naammokken voor elke collega maken zodat iedereen zijn/haar eigen mok heeft. Ook kun je uniek promotiemateriaal ontwerpen en het bedrijfslogo’s op de mokken bedrukken. Dit geeft een extra professionele houding aan jouw bedrijf.

De mogelijkheden voor het ontwerpen van koffiemokken is eindeloos. Online ontwerp je in een handomdraai de meest unieke koffiemokken met naam. Of je nu mokken voor jezelf ontwerpt, als cadeau of in grote oplage als promotiemateriaal, alles is mogelijk. Voor elk gewenste oplage is er een voordelige optie mogelijk.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]