Foto op mok

Een foto zegt meer dan duizend woorden is een bekende uitspraak. Met een foto kun je een moment vereeuwigen en voor altijd met beeld terugdenken aan een bijzonder moment. De mooiste momenten van je leven wil je het liefst voor altijd bij je hebben en een foto kan dit mogelijk maken. Wil je het fotomoment dagelijks in je leven terugzien? Laat de foto dan bedrukken op een mok. Dit is een unieke manier waardoor je de foto elke dag terug kan zien. Lees hieronder verder over het maken van een foto op een mok (foto op mok).

Bekijk hier de mokken ->

Foto op mok.

Foto op mok
Bron: PrachtigKado.nl/mokbedrukken

Online een mok met foto ontwerpen
Het ontwerpen van een foto mok is erg eenvoudig. Online heb je genoeg mogelijkheden om zelf een mok met foto te ontwerpen. De mogelijkheden voor het ontwerpen zijn eindeloos. Je kunt jouw foto uploaden in het ontwerpmenu en vervolgens het gewenste formaat kiezen. Je kunt de foto vierkant laten afdrukken op de mok, of rondom laten afdrukken. Creƫer de perfecte mok met de foto. Je kunt vervolgens ook nog kiezen om een tekst toe te voegen om het ontwerp helemaal af te maken. Een mok met foto ontwerpen is erg eenvoudig. Binnen een paar klikken met de muis heb je een unieke mok ontworpen.

Inspiratie
Een foto mok is erg leuk om cadeau te doen. Op deze manier heb je altijd een persoonlijke cadeau. Maar een foto op een mok laten bedrukken kan ook op veel andere feestelijke momenten een perfect geschenk zijn. Voor een huwelijksjubileum is het bijvoorbeeld erg leuk om een oude foto naast een nieuwe foto te laten bedrukken op een mok. Voor Vaderdag kun je een ‘Super Papa’ mok ontwerpen en Sarah en Abraham mokken zijn toch het leukst met eigen foto’s. De mogelijkheden zijn eindeloos en het ontwerpen van een mok maakt je extra creatief.

Ontwerp zelf de mooiste foto mokken in een handomdraai. Op deze manier ben je altijd verzekerd ven een uniek en persoonlijk cadeau.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]