Bekers bedrukken

Wil jij uniek design in huis? Maak dan jouw bekers zelf online. Bekers bedrukken met eigen tekst en/of foto’s is erg eenvoudig en leuk om te doen. Het resultaat mag er wezen en je hebt unieke eigen producten. Het is een perfecte optie om jouw wooninterieur op te fleuren met perfect passende bekers, maar ook erg leuk om cadeau te doen of voor promotionele doeleinden. Hoe het werkt? Wij leggen uit hoe je eenvoudig online bekers kunt bedrukken.

Bekijk hier de bekers  ->

Bekers bedrukken met tekst

Bekers bedrukken
Mok met foto bij PrachtigKado.nl

Een leuke optie is om bekers met tekst(en) te bedrukken. Op deze manier kun je bekers personaliseren. Schrijf de namen van jouw huisgenoten of gezin op de beker en zo heeft iedereen een eigen beker om uit te drinken. Je bespaart hiermee afwas en hebt unieke bekers. Ook kun je een beker met tekst leuk cadeau doen. Teksten als “Voor de liefste Oma” of “Super Papa”, zijn perfect om op bekers te bedrukken. Je hebt zo in een handomdraai een origineel cadeau. Een andere optie is om een inspirerende quote of persoonlijke tekst op de beker te bedrukken. Zo maak je de bekers nog persoonlijker en ben je verzekerd van een uniek cadeau.

Bekers bedrukken met een foto

Heb jij een prachtige foto die je vaker terug wilt zien? Laat deze dan niet afdrukken op fotopapier, maar op een beker. Zo kom je de foto elke dag tegen. Het is een perfecte optie voor familiefoto’s of leuke vakantiefoto’s. Voor bedrijven is het interessant om hun bedrijfslogo te bedrukken op bekers. Op deze manier heb je heel eenvoudig uniek en praktisch promotiemateriaal.

Bekers bedrukken kan heel eenvoudig online. De mogelijkheden zijn eindeloos en met een beetje creativiteit kun je de mooiste bekers maken. Perfect om cadeau te doen, voor promotie maar ook zeker voor in huis.

Bestellen kan via:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]