Beker met naam

Verras jouw vriend(in), familie of collega met een uniek geschenk. Wil je een origineel cadeau met persoonlijke waarde geven? Maak dan het cadeau zelf! Je hoeft geen uren te knutselen en rommel in huis te maken om een mooi cadeau te creëren. Maak eenvoudig een cadeau online en trek de stoute schoenen van de ontwerper aan. Een beker met naam is bijvoorbeeld een perfect cadeau om online te maken. Je kunt het cadeau eenvoudig aanpassen en op maat maken voor de jarige. Lees hieronder verder over het maken van een beker met naam.

Bekijk hier de bekers met namen ->

Beker met naam.

Hoe werkt het?
Een beker met naam maken is zeer eenvoudig. Je kunt bij verschillende websites zelf een beker

Beker met naam
Bron: Mokken-Bedrukken.nl

of mok kiezen en deze geheel naar eigen smaak ontwerpen en aanpassen. Kies de beker die jij wilt gaan bewerken en ga aan de slag. Je kunt de kleur instellen en vervolgens de naam schrijven die je erop wilt laten afdrukken. Kies de naam van de jarige of voeg bijvoorbeeld “Voor de liefste…” toe. Binnen een paar klikken met de muis heb je een unieke beker ontworpen.

Inspiratie
Naast de naam van de jarige, kun je nog veel meer afdrukken op de beker. Kies bijvoorbeeld een inspirerende quote die goed bij de jarige past of schrijf zelf een persoonlijke tekst. Daarnaast is dit een perfecte optie voor bedrijven. Ontwerp je eigen promotiemateriaal en bespaar op ontwerpkosten. Laat de bedrijfsnaam afdrukken op de beker. Ook kun je de bedrijfslogo uploaden als foto en vervolgens laten afdrukken op de beker. Iedereen kan op deze manier ontwerper worden en de mooiste bekers zelf online ontwerpen.

Op zoek naar een origineel cadeau? Maak een cadeau op maat online. Een beker met naam is een perfect cadeau waar je iedereen een plezier mee kunt doen. Ontwerp een beker dat past bij het interieur van de jarige of creëer uniek promotiemateriaal voor jouw bedrijf.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]