Beker met naam bestellen

Beker met naam bestellenHet is maandagmorgen en de wekker gaat voor je gevoel weer veel te vroeg. Je stapt uit je bed en loopt nog wat slaperig naar beneden. Eerst eet je even wat, en vervolgens zet je een warm potje koffie. Zodra de koffie klaar is, pak je de krant en ga je zitten. Je schenkt de heerlijke koffie in een beker. En niet zomaar een beker: jouw eigen beker! Een mok met jouw naam erop. Je glimlacht even, en denkt aan degene van wie je deze beker cadeau hebt gehad. Je neemt een heerlijke slok van de warme drank en er gaat een gelukzalig gevoel door je heen. Je begint langzamerhand wakker te worden en bent klaar voor je werk. Ook op werk staat er weer een leuke beker met je naam erop. Super handig, zo weet je altijd welke van jou is. Deze beker gebruik je voor een lekker warm kopje thee, een heerlijke kop koffie of zelfs een soepje. Lees hieronder meer over een beker met naam bestellen.

Bekijk hier de bekers ->

Beker met naam bestellen.

Beker met naam bestellenEen beker met naam is een zeer populair cadeau. Natuurlijk is het ook leuk om voor jezelf te bestellen. Maar de beker met naam voor een ander halen, dat laat zien dat je echt hebt nagedacht over het cadeautje. Stel je voor je hebt een vriend, vriendin, of familielid. Iemand in je omgeving die je graag wat wil geven waarmee je zegt: kijk eens, ik heb echt aan jou gedacht! Dan is een beker met naam perfect. Je haalt niet zomaar iets uit de schappen, je denkt echt na over wat je aan iemand geeft. Dat wordt vaak ontzettend gewaardeerd. (Beker met naam bestellen)

Ook in de kantoorsferen zijn bekers met naam erg populair. Het is een goede zet om als werkgever bekers met naam erop te bestellen voor je werknemers. Je laat zien dat je echt persoonlijke aandacht schenkt aan je werknemers. Je geeft ze iets wat zegt: ik weet wie jij bent, ik waardeer jou als werknemer!

Waar kan je een beker met eigen opdruk bestellen?